برگزاری دوره آموزشی لینوکس مقدماتی و پیشرفته

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۲۰:۰۸ کد : ۶۴۱۷ اخبار و رویدادها
دوره آموزشی لینوکس مقدماتی و پیشرفته برای کارشناسان رایانه دانشگاه کاشان برگزار شد.
در این دوره که به همت مرکز رایانه و فناوری اطلاعات دانشگاه و در محل سایت کامپیوتر دانشکده ریاضی برگزار شد مباحث مرتبط با سیستم عامل لینوکس آموزش داده شد. سرفصلهای آموزشی این دوره از سطح مقدماتی تا ییشرفته را شامل شده و با رویکرد مدیریت سرورها ارائه گشت.
شایان ذکر است که مدرس این دوره آقای مهندس باقری، کارشناس مرکز رایانه و فناوری اطلاعات دانشگاه فردوسی بوده و مطالب خود را در سی ساعت و طی دو روز ارائه کردند.
کارشناسان مرکز رایانه و فناوری اطلاعات دانشگاه و مسئولین سایتهای کامپیوتری بخشهای مختلف دانشگاه از جمله شرکت کنندگان دوره مذکور بودند.