جلسه معاون محترم طرح و توسعه دانشگاه با مدیریت و کارشناسان مرکز رایانه و فناروی اطلاعات

۰۸ آبان ۱۳۹۲ | ۱۷:۰۷ کد : ۶۴۱۳ اخبار و رویدادها
نخستین جلسه مشترک معاون محترم طرح و توسعه دانشگاه با مدیریت و کارشناسان مرکز رایانه و فناوری اطلاعات برگزار گردید. این جلسه که در راستای آشنایی دکتر سلطانی محمدی، که به تازگی به این سمت منصوب شده اند، با واحدهای مختلف معاونت تشکیل شد در تاریخ 4 / 8 / 1392 و در دفتر کار ایشان برگزار گردید.
در جلسه مذکور همکاران مرکز رایانه و فناوری اطلاعات ضمن معرفی خود و شرح مختصری از وظایف محوله؛ به بیان گوشه ای از مشکلات و دغدغه های کاری خود پرداختند. مقرر گردید با استمرار جلساتی از این دست نسبت به رفع موانع و مشکلات موجود درخصوص وظایف مرکز رایانه تصمیمات و اقدامات مناسب اخذ گردد.