افزایش چندین باره پهنای باند و ترافیک اینترنت دانشجویان

۰۵ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۶ کد : ۲۲۸۰۹ اخبار و رویدادها خبر فوری

مدیر مرکز توسعه فناوری اطلاعات،امنیت و هوشمند سازی دانشگاه کاشان از 8 برابر شدن سرعت اینترنت و ترافیک در یکسال اخیر خبر داد.

دکتر سلمان گلی افزود: با توجه به اهمیت دسترسی آسان و سریع پژوهشگران و دانشجویان به اینترنت، در یک سال اخیر توسعه پهنای باند اینترنتی در دستور کار این دانشگاه قرار داشته است و در تداوم این اقدام ، سرعت و پهنای باند اینترنتی به دفعات افزایش وبه 8 برابر  سال گذشته افزایش  یافته است.

وی گفت: افزایش مجدد پهنای باند اینترنت دانشگاه بر اساس نیازسنجی‌های اساسی موجود همچنان در دستور کار معاونت برنامه ریزی، تحول دیجیتال و نظارت راهبردی دانشگاه و این مرکز  قرار دارد و متناسب با نیازهای ارتباطی دانشگاه، عملیاتی خواهد شد.

شایان ذکر است سرعت اینترنت دانشجویی 16 مگ بوده و ترافیگ اینترنت برای دانشجویان دکتری خوابگاهی 88 گیگ، کارشناسی ارشد 56 گیگ و  کارشناسی خوابگاهی 40گیگ  و برای دیگر دانشجویان دکتری 80، کارشناسی ارشد 48 و کارشناسی غیرخوابگاهی 32 گیگ می باشد.