دانشگاه کاشان به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند متصل شد

۰۳ تیر ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۲۰۸۳ اخبار و رویدادها خبر فوری

مدیر مرکز توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی دانشگاه کاشان گفت: سامانه‌های دانشگاه به پنجره ملی خدمات  دولت هوشمند متصل شده است.

دکتر سلمان گلی، با اعلام خبر اتصال سامانه‌های دانشگاه به پنجره واحد خدمات هوشمند دانشگاهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، افزود: با تلاش کارشناسان دانشگاه در گام نخست، خدمات الکترونیک مهم دانشگاه کاشان در این پنجره قرار داده شده است.

وی خاطر نشان کرد: طبق قانون، دانشگاه‌ها مکلف به ایجاد خدمات هوشمند خود و اتصال آن به پنجره خدمات دولت هوشمند شده‌اند، لذا کمیته توسعه دولت الکترونیک و هوشمندسازی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری «پنجره واحد خدمات هوشمند دانشگاهی» را ایجاد کرد و تمامی دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی تابعه خدمات الکترونیکی خود را از طریق اتصال به این پنجره به متقاضیان ارائه خواهند کرد.

گفتنی است، برای مشاهده این پنجره بایستی به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به آدرس my.gov.ir  مراجعه شود.

منبع خبر : سایت دانشگاه کاشان

کلید واژه ها: دولت هوشمند خدمات دولت هوشمند خدمات هوشمند دانشگاهی مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه کاشان