ارتقاء زیرساخت‌های محاسباتی، شبکه و امنیتی دانشگاه کاشان

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۸ کد : ۲۱۸۹۸ اخبار و رویدادها
ارتقاء زیرساخت‌های محاسباتی، شبکه و امنیتی دانشگاه کاشان

مدیر مرکز توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمند سازی دانشگاه کاشان از ارتقای زیرساخت های محاسباتی، شبکه و امنیتی دانشگاه کاشان خبر داد.

دکتر سلمان گلی افزود: این اقدام در راستای حمایت از فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه کاشان و همچنین به منظور ارتقا سطح خدمات و جلوگیری از آسیب پذیری‌های مختلف، با مساعدت هیئت رئیسه محترم و با هزینه ای بالغ بر 40 میلیارد ریال زیر ساخت‌های حیاتی اتاق سرور و شبکه دانشگاه کاشان ارتقاء یافته است.

وی خاطر نشان کرد: توسعه زیر ساختی آی تی در دانشگاه اقدامی ارزشمند است که می‌تواند مبنای توسعه بیشتر در حوزه های آموزشی و پژوهشی برای سال های آینده باشد.

دکتر گلی با اشاره به اینکه هم اکنون اساتید و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی از گروه‌های مختلف مهندسی و علوم پایه، به صورت مختلف از خدمات محاسباتی این مرکز استفاده می کنند، اظهار امیدواری کرد: با افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان بین الملل، کیفیت و کمیت خدمات ارائه شده به دانشجویان دانشگاه رشد چشمگیری داشته باشد.

کلید واژه ها: مرکز فناوری اطلاعات مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه کاشان آی تی زیرساخت