​راه اندازی کیف پول الکترونیکی

۰۲ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۸ کد : ۱۰۸۲۴ اخبار و رویدادها

کیف پول الکترونیکی یکی از مباحث جذاب و کاربرپسند در هنگام خریدهای اینترنتی می باشد. از مزیت های بزرگ کیف پول می توان به در دسترس بودن موجودی حتی در زمان قطعی شبکه بانکی و نیز استفاده از موجودی آن بدون نیاز به اطلاعات کارت بانکی و رمز پویا اشاره کرد.

اکنون به همت متخصصان مرکز رایانه و فناوری دانشگاه کاشان، این امکان برای دانشجویان فراهم گردیده است. در فاز اول پس از بهره برداری از این امکان، دانشجویان می توانند با موجودی خود براحتی نسبت به رزرو و روز فروش سیستم تغذیه اقدام نمایند. در فاز بعدی به یاری خداوند امکان استفاده از مجموعه ورزشی، پرداخت هزینه ورود خودرو، پرداخت هزینه اینترنت و … به این سیستم اضافه خواهد شد.

دانشجویان برای استفاده از این امکان کافیست از قسمت مالی گزینه پرداخت الکترونیکی را انتخاب نموده و نسبت به شارژ کیف پول خود اقدام نمایند. همچنین گزارش کاملی از میزان شارژ، گردش حساب و موارد مصرف آن در قسمت مالی گزینه کیف پول الکترونیکی قابل مشاهده و دسترسی می باشد.

تهیه و تنظیم: مهندس مهدی خیرخواه

کلید واژه ها: کیف پول الکترونیکی مهندس خیرخواه سیستم تغذیه پرداخت الکترونیکی